Eno Girder Mostno dvigalo

Podrobnosti izdelka

Posamezen nosilec Mostno dvigalo

Kratek uvod

Enim svetlobnim Mostno dvigalo je dvigalne opreme, ki se izvaja na področju delavnica, skladišče in polje material. Ker se oba dela se nahajajo na stolpec visok cementa ali kovinskem nosilcu, oblika mostu je kot most. Enotno girder Mostno kokoši na obeh straneh vzdolžne delovanja povišane železniški most, lahko da v celoti izkoristijo prostor pod most, dviganje materiala, od tal opreme, ki ovira. To je najbolj pogosto uporablja neke vrste dvižne strojev.

Vlagatelj:

Enim svetlobnim Mostno dvigalo je pomembno orodje in oprema za uresničitev mehanizacije in avtomatizacije proizvodnega procesa v sodobne industrijske proizvodnje in prevoza. Tako en dolgi most Žerjav v notranji in zunanji industrijskih in rudarskih podjetij, železa in jeklarski industriji, železniški prevoz, pristanišče in terminal, kot tudi logistiko in drugih oddelkov in krajih, so bili široko uporabljeni.

Doba se lahko glede na zahteve uporabnikov za nestandardne design, delovni ravni a3, delovna temperatura okolja-25 stopinj c -40. Prepoved uporabe gorljive, eksplozivne, jedke okolje.


Povpraševanje