QDY tip 5-74t režijske / / litje Mostno dvigalo s kavljem

QDY tip 5-74t režijske / / litje Mostno dvigalo s kavljem
Podrobnosti izdelka

Osnovne informacije.

Model NO.:QDY

Vrsta: Mostno dvigalo

Uporaba uporabe: gradbeništvo, delavnica uporabe, posodo navada, mineralnih območje uporabe, jekla tovarne, obrat livarna

Zanko tip: žične vrvi

Glavni Girder obliki: dvojno GirderPower vir: električni

Premikanje vrste: kolo

Namestitev: sestavljeni

Certificiranje: ISO9001: 2000, CE, SGS

Pogoj: nova

Dvižno zmogljivost: 5-74t

Razpon: 10,5-31,5 m

Max. Dvižna višina: 20 m

Delovnih razredov: A7

Pred preobremenitvijo: vključen

Omejeno Swithes: vključen

Nadzor Stype:Cabin, obesek, daljinski upravljalnik

Obdobje: 12 mesecev garancije

Brezplačno storitev: rezervnih delov dobave

Blagovne znamke: Tengtong

Specifikacija: Kitajska Standard

Izvora: Changyuan, Henan, ljudska republika Kitajska

Opis izdelka

O izdelku: QDY tip 5-74t dvojni svetlobni Casting režijske žerjav s kljuko

Litje most craneis v glavnem sestavljajo mostu, rakovice, prečna, voziček mehanizem in električni del. Glavni kavelj zaposluje konstanta-razmik povezovalne Poprečan kot obremenitev ravnanje naprava za dvigala, jeklene zajemalko in pomožni kavelj deluje usklajeno z glavni kavelj za izpolnitev brizganje raztaljene jeklarske žlindre in drugih pomožnih dvigovanje.

Vozička, ki potujejo mehanizem in glavni električna oprema so nameščeni v nosilec. Girderand #39; s električni plošči soba zaposluje rock volne za toplotno izolacijo in je notranji zrak hladilec. Zmanjšati toplotno sevanje staljenega jekla v kovinskih konstrukcijskih delov, athermal opno leži vzdolž razpona smeri na dnu nosilec.


Delovnem stanju:

1. delovna temperatura: -1 ~ + 60℃
2. relativna vlažnost je več kot 50 %, ko temperatura 40 C;
3. dela razred: A7
4. moč vir: 3ph, 380V, 50HZ orAs na zahtevo kupca.


Delov voznega litje žerjava

Glavni nosilec
Vsebuje girder polje, platforma, odjemnika toka in voziček. To velja strel peskanje in visoko kakovost slike, dobro izbran jeklene pločevine, napredne varilne tehnologije in opreme.
Voziček
Sestoji iz motor, reduktor, zavore, voziček okvir, boben, kavelj, škripec itd. Vozička vključuje dvižni mehanizem in navzkrižno potujejo mehanizem. Vozička je strogo namenjen glede na uporabo in delovno okolje.
Konca pramena
Deluje kot mehanizem za dolgo potovanje in združuje z žarek, kolo, motor, reduktor, zavore in drugod. Jekleno ploščo sprejeti strel peskanje, slikarstvom visoke kakovosti in materiala. Konec gredi so na nosijo tramovi.
Električni deli
Izbiramo kakovostne električni deli z dež kritje. Napajalnik je dirigent bar. Lahko ponudi top blagovne znamke električnih delov, kot so: Siemens.

QDY typeOverhead CraneSafety funkcije

1. Preobremenitveni zaščitne naprave

2. top kakovosti dolgo časa ob poliuretanskih zmesi medpomnilnika

3. Žerjav, potujejo stikalo

4. napetost nižja varstvo funkcijo

5. sili sistem

6. odprava omejitev višina naprave


Veseli prejema vašo poizvedbo je spodaj podrobnosti informacij:

1. nosilnost
2. doba (železniški center do center)

3. zahteva dvižne višine (od kavelj do tal)

4. Žerjav, ki potujejo dolžina

5. kaj bo razveljavljena Žerjav

6. dvigala in dvigalo hitrost gibanja (m/min)

7. železniški dolžino in višino.

8. single, hitrosti ali dvojne hitrosti za dviganje in potovanje?

9. voznik cabine pregled ali nadzor obesek?
10. koliko ur dela na dan?

11. moč vir: 380v 50Hz, 3phase ali drugi?

Dvojno Girder režijske žerjav poprodajnih storitev

1. enoletno garancijo za celotno strojev iz žerjava, ki teče

2. zagotavljanje prosta rezervnih delov

3. nizek naboj za še vzdrževanje, ko je potekla garancija

4. izključno inženir podpore kadarkoli

5. lahko nudimo brezplačno izobraževanje za končne uporabnike

Podjetje inforation

Henan Xinqi industrija D.d. Je strokovni proizvajalec dvigalne opreme velika delniška družba. Glavni proizvodi vključujejo eno- in dvojni svetlobni cranes.bridge dvigala, portalna dvigala, metalurško žerjavi, anti-eksplozivne žerjavi, ladjedelniška portalni žerjavi, most postavitvijo stroji in električna dvigala. Podjetje je popolno usposobljen za proizvodnjo, montažo in vzdrževanje in lahko izpolnjujejo zahteve različnih industrij.

Podjetje se nahaja v eni od največjih industrijskih aglomeracija prostorov v državi Henan Changyuan dviganje oprema območju. Vpisani kapital družbe je RMB 120 milijonov juanov in podjetje je osnovna sredstva RMB 80 milijonov Yuan.The prve faze projekt zajema območje 226,360 kvadratnih metrov, vključno z 11,760 kvadratnih metrov pisarniških zgradb, 58, 076 kvadratnih metrov delavnic in 66,166 kvadratnih metrov od out-vrata področjih delovanja. Podjetje ima izpolnite opremo za proizvodnjo in preskušanje in je napreden v industriji v smislu tehnologije jekla predobdelavo, digitalni rezanje, spajkanje avto in strojno obdelavo.

Zaradi več kot 20 let izkušenj na področju dvižne opreme industrije, podjetje ima bogate proizvodnje in trženja izkušnje. Od svoje ustanovitve, je bila družba z vztrajanjem na njegovo načelo, usmerjen v ljudi, znanstveno upravljanje, tehnoloških inovacij in iskren storitev. družba zahteva svoje izdelke visoke kakovosti in visoke zmogljivosti. Jedro kulture podjetja je ljudi, ob upoštevanju, strokovne in znanstvene in realne, učinkovite in odlično.

Skupno število zaposlenih je 1200, vključno z več kot 60 vmesnimi in članskimi tehničnega osebja. Okolje rastlin je lepa in rastlin je popolna objektov kot so zaposleni spalnice, strokovnjak stavbe in multi-funkcijo menzo. Osnovi človekovih usmerjenih, družba je zaposlenih veliko talentov in daje v celoti odigrali svoje zmogljivosti, ki izhajajo v izboljšanje kakovosti proizvodov, sposobnost zaposlenih in sposobnost za raziskave in razvoj. Vsi ti bodo pomagali podjetja sama graditi v izjemno dvižno opremo proizvajalca v državi.

Razvoj koncepta verjel vseh članov družbe je kakovost materiala + kompletno opremo + napredno tehnologijo = kakovost izdelka + Obazriv storitev = življenje podjetja. Družba je opravil potrditev treh sistemov. Na osnovi svojih poprodajnih storitev centrov v glavnih mestih nationwide, podjetje zagotavlja, da tehniki lahko storitev na kraju samem v 24 urah po prejemu klicev storitev. To je široko presojalo stranke in obljubo-vodenje podjetja, integrirane zasebnih podjetij in hitro rastočih znanstvenih in tehnoloških podjetij.

Vse osebje poklonili s prijatelji iz vseh družbenih slojev in novih in starih strank, ki podpirajo in skrbi za razvoj podjetja.

Iskreno Dobrodošli daljnovidni osebje za sodelovanje z nami za naše medsebojne koristi!Povpraševanje